Spreken voor groepen

Spreken voor groepen

Of het nu in toevallige gesprekken, pitchen van een idee of het aanspreken van een publiek. Deze ervaringsgerichte opleiding helpt je om te spreken met vertrouwen en communiceren met effect. 

1 zaterdag

Een speech geven op een feest, een project toelichten op het werk, MC voor een comedy show, presentator bij een impro-voorstelling, … iedereen komt minstens een keer in contact met het spreken voor een groep. Wat voor de één een doodsangst is, is voor de ander een lachertje. Toch zijn beide zeer welkom op deze cursus!

Het is namelijk zeer belangrijk om je bewust te zijn van hoe je overkomt naar de groep toe. We spreken niet alleen met onze stem maar ook met ons lichaam en onze ogen. Via stemoefeningen en oefeningen uit het improvisatietheater leren we bij. Niet alleen het zelf ondergaan, maar ook het reflectief kijken naar elkaar helpt ons verder te ontwikkelen.

Wanneer? 28 maart van 10 tot 16 uur

Waar? ’t Werkhuys, 2140 Antwerpen

Prijs? € 55 / € 45 (-18, werkzoekend,…)

DOCENT

Pieter Beck geeft dit. Hij belandde op een dag in een lokaal waar er improvisatietheater werd gespeeld. Vele minder toevallige stages & opleidingen volgden hierna. Dit bij o.a. The Loose Moose Theatre Company in Calgary, Improv Olympic in Chicago, en Wisper uit Gent en Leuven. Hij geeft diverse workshops en met zijn impro-gezelschap FUS! staat hij regelmatig ook nog zelf op de planken.

credits: fus!