Meespeeltoneel

Meespeel toneel

Meespeeltoneel is een improvisatietheatershow voor 6 tot 12-jarigen. We speelden deze show al voor scholen, verenigingen, zomerkampen en theaters. 

Luie acteurs die verzinnen

Wat een luie acteurs bij “FUS! Meespeeltoneel”, zegt men ons al eens. We wachten op jullie ideeën. Anders doen we niets. Heb je een idee? Durf jij iets roepen? Of durf je zelfs mee het podium op? Ook voor wie gewoon wil kijken (ja dat mag natuurlijk ook) is het lachen en heerlijk genieten!

FUS! Meespeeltoneel speelt op zaterdag 20 april, in een workshop van 13 uur tot 15.30 uur en een daaropvolgende show om 16 uur .

Waar? In ‘t Werkhuys (in de Foyer), Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen.

Praktisch? prijs show meespeeltoneel : 5 euro // prijs workshop + meespeeltoneel + 1 toeschouwersticket : 15 euro.

Reserveer je tickets hieronder!

(copyright foto : Sigrid Spinnox)

Ook op SPEEL-o-rama

De Fussers spelen ook op Speel-o-rama 2018, van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli elke dag om 15.30 uur. Je kan die dag ook workshop improcomedy, improtheater, … volgen bij FUS! in het GIFANT-theateratelier. En dan tijdens het meespeeltoneel (als je dat wilt) je kunnen tonen. Meer info.

Wij bij FUS! zijn verzot op ter plekke verzonnen theater. En we houden er ook van dit ter plekke met kinderen te maken. Dit via een show die rekening houdt met kinderen en hun goesting en talenten. We vinden een veilig speelkader belangrijk en proberen zelf de vrijheid te geven waar nodig en de kinderen te ondersteunen waar nodig.

Als school, als vereniging, als ouder met een verjaardagsfeestplan, … kan u dit meespeeltoneel boeken. Vraag vrijblijvend een aanvraag of boek direct.

credits: fus!