Meespeeltoneel

Meespeel toneel

Meespeeltoneel is een improvisatietheatershow voor 5 tot 12-jarigen. We speelden deze show al voor scholen, verenigingen, zomerkampen en theaters. 

Luie acteurs die verzinnen

Wat een luie acteurs bij “FUS! Meespeeltoneel”, zegt men ons al eens. We wachten op jullie ideeën. Anders doen we niets. Heb je een idee? Durf jij iets roepen? Of durf je zelfs mee het podium op? Ook voor wie gewoon wil kijken (ja dat mag natuurlijk ook) is het lachen en heerlijk genieten!

FUS! Meespeeltoneel speelt op zaterdagvoormiddag 7 september van 10 uur tot 11 uur. 

Eropvolgend is er ook een workshop improtheater voor ouders en kinderen (+ 8 jaar) van 11.15 uur tot 12.15 uur.

Waar? In ’t Werkhuys (in de Foyer), Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen.

Praktisch? Gratis, in kader van ’t Werkhuys Open Dag.

(copyright foto : Sigrid Spinnox)

Ook op SPEEL-o-rama

De Fussers speelden ook op Speel-o-rama 2017, 2018 en 2019 elke dag om 15.30 uur. Je kan die dagen ook workshop improcomedy, improtheater, … volgen bij FUS! in het GIFANT-theateratelier. En dan tijdens het meespeeltoneel (als je dat wilt) je kunnen tonen. Meer info.

Wij bij FUS! zijn verzot op ter plekke verzonnen theater. En we houden er ook van dit ter plekke met kinderen te maken. Dit via een show die rekening houdt met kinderen en hun goesting en talenten. We vinden een veilig speelkader belangrijk en proberen zelf de vrijheid te geven waar nodig en de kinderen te ondersteunen waar nodig.

Als school, als vereniging, als ouder met een verjaardagsfeestplan, … kan u dit meespeeltoneel boeken. Vraag vrijblijvend een aanvraag of boek direct.

credits: fus!