Improjams

ImproJAMS

Een podiumplek om je improskills uit te testen!

JAMMIN’

Improjams! Elke improvisator kan FUS! vervoegen. Een jam is een fijne manier om jouw skills uit de cursus voor een warm publiek te brengen. Je kan er ook ervaring opdoen op andere vlakken zoals de mc van de avond te zijn of de improvisatoren te begeleiden op een instrument, met de belichting of met een laptop vol soundtracks.

De FUS! Jams zijn gratis en toegankelijk voor elkeen. Het maakt niet uit wat je ervaring met improvisatietheater is. Je kan ook gewoon benieuwd zijn en eens komen kijken (naar je vrienden, kennis of onbekenden). 

Dus kom langs om te kijken, mee te doen, of een beetje van allebei.

PRAKTISCH

Woensdagavond 28 december 2022 (dag v/d onnozele kinderen) in Auditorium v/d Zwarte Doos in 9050 Gentbrugge van 20 uur tot 22 uur. 

Zaterdagavond 21 januari 2022 in Auditorium v/d Zwarte Doos in 9050 Gentbrugge van 19 uur tot 21 uur.

Na de jam is er een mini-potluck-receptie. Als iedereen een beetje (al dan niet gezonde) hapjes meebrengt, is het napraten nog gezelliger.

Wat kan je doen in een jam? In een jam kan je toeschouwer zijn. Ook kan je inspringende improvisator zijn bij een scène die spelers nodig heeft. Je kan dj, muzikant, lichtregisseur zijn. Je kan ook presentator van een slot van de show zijn. Als je een nieuwe show of format wil testen in een toffe ondersteunende omgeving kan dat ook in beschikbare slots. Stuur ons een mailtje als je een van deze dingen wilt uitproberen.

(PS. In het voorjaar gaat een basisreeks I en II door in Gent & Antwerpen, check www.fusimprov.be/improvisatietheater1gent & www.fusimprov.be/improvisatietheater2gent

credits: fus! speelhuis.