Seines

SEINES

Seines zonder puns.

STROMINGEN

Twee naderende shows! 

Op vrijdag 5 april spelen we “Seines” & ” Kleine Ergernissen”. De show start om 20.30 uur in De Koer in Gent (Meibloemstraat 86).   Het is zo dat enkele spelers van FUS! 

Ook op zondag 28 april spelen we dit duo van shows (“Seines” & “Kleine Ergernissen”). Dan start het om 19.30 uur in het PACT in Lier (Hazenstraat 53). 

Dit voorjaar toeren we met “Seines” en “Kleine Ergernissen”. Twee geïmproviseerde shows. En De Koer en PACT zijn de eerste twee haltes.

“Seines” met scènes. “Seines” is geen show die overloopt van puns, wel is het een fysieke improcomedy-show met meanderende scènes. Scènes met spelers die overstromen van inspiratie. Bruggen bouwend tussen jouw suggestie en onze gedachtestroom. Seines dus.

Als beginsuggestie van “Seines” wordt er een rivier gevraagd. Een rivier die op deze aarde stroomt, zoals de Amazone, de Hudson of de Palingbeek. Nadien spelen wij op basis van jouw suggestie een stroom van absurde, komische en emotionele scènes. Waarbij de spelers zelf niet weten waar we uitmonden.

“Seines” wordt gespeeld door Bart Bracke, Gilles Torfs, Koen Van Clooster Mattias Goovaerts, Peter Van Riet en Pieter Beck.

(tekening door Quick on the drawing – Pieter Rotthier)

Kleine Ergernissen?

Zin in crazy absurditeit, emoties en comedy gemengd? Wij ook. Geef ons dan je ‘kleine ergernissen’ als suggestie. Ergernissen zoals mensen die te expressief eten met smakgeluiden. Steeds de verkeerde wachtrij kiezen in de supermarkt! Mannen die steeds maar monologeren. Deze frustraties zullen stap voor stap buiten proportie escaleren in deze instabiele ter plekke verzonnen show over kleine mensen en hun dramatische eerstewereld-problemen in een grote harde wereld.

credits: gbg impro, anders fors, fus!