FUS! IMPRO NIGHT

FUS! Improv Night

Twee shows op zaterdagavond 18 juni in Treck Hostel in Gent.

Playback Theatre & Improv

In deel 1 krijg je Kraft Improcomedy voorgeschoteld. In deel 2 is het ijs ondertussen gebroken en smelten we het verder met een PLAYBACK THEATRE SHOW (Cut.Paste.Rewind.Vergroot.)
 
KRAFT IMPROCOMEDY. Hoera, halleluja, alhamdulillah! Fuck the cola, fuck the pizza, all I want is Kraftie Kraftie. Een bende spontane enthousiaste wolvinnen en wolven spelen. Lijfig, met pak, verhalen uit de duim gezogen, dosissen emotie, drama & comedy!
 
PLAYBACK THEATRE. Dat is terugspeeltheater. Daarbij gaat het over het terugspelen op basis van jouw autobiografische verhalen. Acteurs zetten met humor, gevoel, respect en fantasie een verhaal, een thema of een gevoel in een ander licht. We bevragen, prikkelen en maken voelbaar wat er leeft onder het publiek. Terugspeeltheater verheldert en verbindt. En u drukt op PLAY!
(De acteurs zijn ervaren dramatherapeuten, improvisatoren en vooral humorvolle empathische mensen met een luisterend oor voor uw verhaal.)
 
Data & Deuren? vanaf 20.15 uur, de show start om 20.30 uur.
 

Waar? Treck Hostel, Groendreef 51, 9000 GENT.

basisreeksen in Gent & Antwerpen

In het najaar gaat een basisreeks I en II door in Gent, check www.fusimprov.be/improvisatietheater1gent & www.fusimprov.be/improvisatietheater2gent
 
Deze zomer gaat ook tijdens de Gentse Feesten het Alles Kapot Festival door op 22, 23 en 24 juli. Een theaterfestival met playback theatre, monologen, musicalimpro, fus!, poetry, furore, slam, caque,…

credits: fus! speelhuis.