FUSacademie

FUS! Academie

Basisreeks improvisatietheater voor beginners en gevorderden in Antwerpen en Gent.

VOOR IEDEREEN!

Je kan in 3 basisreeksen improvisatietheater in het FUS! Speelhuis je innerlijke speelvogel losweken. Daarbij putten we uit de krachtige tools, skills & spellen van dit improvisatietheater. We hechten belang aan een comfortabele, ondersteunende en veilige speel-omgeving, inspelend op de noden van het collectief en de individuele deelnemer.

Iedereen speelt. En iedereen doet het om andere redenen, die alle welkom zijn … de leerkracht die technieken wil toepassen om het ijs te breken, de acteur die eindelijk nog eens wil spelen, de comedian die het gevoel voor humor wil ontwikkelen, de ouder die wat inspiratie wil opdoen om met diens kind te spelen, degene die het gewoon eens wil uitproberen om wat minder verlegen te worden … Onze lessen staan open voor iedereen. Je behoeft geen eerdere ervaring van improvisatietheater, acteren of comedy. Absolute beginners zijn welkom.

Volg ons op facebook & volg ons op instagram.

3 basisreeksen in ANTWERPEN & GENT

Hierna zijn er nog mogelijkheden in thematische workshops.

  • Clownerie om dieper in te gaan op het kleine speelse open kind in jezelf.
  • Fysiek improvisatietheater om de kracht van spelen met minder (of zonder) woorden te exploreren.
  • Geïmproviseerde zang-improvisatietheater om de verzinnende nachtegaal in jezelf te laten fladderen. Scènes zonder Woorden. Enzovoorts.

Na deze 3 eerste stappen kan je zelf beslissen hoe je verder wil, via ons FUS! Curriculum. Als je al wat ervaring hebt met improvisatietheater kan je bij stap 2 of 3 starten.

credits: fus!