Flirtklas

Flirtklas

Stereotypen rond flirten zitten in ons lijf & ons brein. En ook in onze emoties & onze reacties. Door oefeningen, beeldmateriaal en gesprek over gewaagde stellingen denken we na over flirten, deze vooroordelen en wat dit betekent voor onze eigen flirtstijl.

DOE mee...

Het is Flirt-Klas!  Deze klas wordt begeleid door socioloog-improvisator Pieter Beck. Dit via oefeningen over oogcontact, aanraken, consent en speels gesprek. En ook met beeldmateriaal, tekst en gesprek over “stoute stellingen”. “Mannen flirten altijd om iemand in bed te krijgen. Vrouwen flirten altijd om iemand in een relatie te krijgen.” “Knijp niet in iemands kont, voor je ‘t vraagt.” “Hij…casanova… zij… een slet.” De realiteit rond flirten blijkt veel morsiger dan al deze stellingen/vooroordelen. 

Deze klas gaat een keer door op woensdag 13 maart 2019 (18.30 uur tot 22 uur) in ‘t Werkhuys in de Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen.

En ze gaat ook door op donderdag 18 april 2019 (18.30 uur tot 22 uur) in Theater Box in de Pijndersstraat 16, 9000 Gent.

Tarieven? 

35 euro

25 euro kortingtarief – studenten, 65+, werkzoekenden,..

En UITPAS-tarief (mail ons op info@fusimprov.be).

BOEK

De Flirt-Klas kan je ook boeken op eigen initiatief. Voor je vereniging, je bedrijf of voor jou en je vrienden. In beslotener kring dus. Dat kan.

 

credits: fus!