De Docenten

Presenting... DE FUS!-Docenten

Less is more.

WIE?

Dorien is van Maaaarksem. Al 9 jaar speelt ze improviserend het leven door. Sinds 7 jaar is de beste vriend van Sinterklaas, waardoor ze in Spanje zich is gaan omscholen tot clown bij Bont’s international clownsschool. Ze verdiepte zich in clownerie bij Tom Roos, Ton Kurstjens. Zij speelt en geeft improvisatietheater bij FUS! En een extra liefde voor meespeeltheater bij kinderen.
 
Manu startte meer dan 15 jaar terug met improvisatietheater. Hij had geen idee waar hij aan begon. Na dit ferm gebeten zijn door improvisatietheater werd hij nog eens gebeten door bewegingstheater aan de Academie voor Spel en Theater in Antwerpen. Hij is een docent met tonnen doceerervaring bij jong & oud.
 
Pieter belandde na een onvoorziene omstandigheid in een lokaal waar improvisatietheater gespeeld werd. Als vriend van het toeval waagde hij zich toch aan minder toevallige stages: o.a. The Loose Moose Theatre Company, Improv Olympic, en Wisper. Naast FUS’ser is ie ook Caquer, Contactclown en Ohanian.
 
Koen heeft nog geen tekstje.
 
copyright foto : thomas leuthard
 

Gastdocenten

Bart Bracke.

Gilles Torfs.

credits: pieter beck – [email protected] – +32472 793 951 – www.linkedin.com/in/pieterbeck – www.facebook.com/fus.improv