Docenten

FUS!-Docenten

Less is more.

Koen Ferny

Een vat vol doceer- & coach-ervaring. Een zachte man met een vat vol donkere, verfijnde en dwaze humor. Zijn mimiek geeft taal aan die onzichtbare wereld die hij graag met jullie deelt. Soms smijt hij deze explosief in jullie gezicht om daarna terug te keren naar de rol van lieve, niet-wetende schoonzoon.
Zijn favoriete Quote: ‘Fuck You lieve mensen, ik zie jullie graag’.

Fotograaf : Erik Duinslaeger
 

Dorien VANLERBERGHE

Zij combineert animeer- met doceer-ervaring. Ze volgde de Bont’s international clownsschool. Ze verdiepte zich verder in clownerie bij Tom Roos & Ton Kurstjens. Zij speelt en geeft improvisatietheater bij FUS! En een extra liefde voor meespeeltheater bij kinderen.

MANU LUYTEN

Hij startte meer dan 15 jaar terug met improvisatietheater. Hij had geen idee waar hij aan begon. Na dit ferm gebeten zijn door improvisatietheater werd hij nog eens gebeten door bewegingstheater aan de Academie voor Spel en Theater in Antwerpen. Hij is een docent met tonnen doceerervaring bij jong & oud.

PIETER BECK

Die belandde na een onvoorziene omstandigheid in een lokaal waar improvisatietheater gespeeld werd. Als vriend van het toeval waagde hij zich toch aan minder toevallige stages: o.a. The Loose Moose Theatre Company, Improv Olympic, en Wisper. Speelde al bij FUS!, Kleine Ergernissen, Caque, Duo Abbraccio, It’s A Small World, Loose Moose Theatre Company, Conctactclown In De Zorg, Ohana,…

GASTDOCENT BART BRACKE

Die speelt al velerlei jaren geïmproviseerd theater. Na voor de zoveelste keer ‘opera’ te krijgen als wrede publiekssuggestie, ontdekte hij willens nillens z’n voorliefde voor geïmproviseerd gezang. Hij volgde daarom niet voor niks workshops bij mensen die daar even hard door gebeten zijn : o.a. Katy Schutte, Phil Lunn, Tom Tollenaere, … Oh ja, hij zingt af en toe ook eens niet-improviserend – de improboog kan niet altijd gespannen staan – als Mood Point, te beluisteren op een z’n soundcloudpagina.

Gastdocent GILLES TORFS

Theatermaker & acteur. Ook artistiek leider van jeugd- en straattheatergezelschap Otoko Club. In theater en straattheater speelde hij ondermeer mee bij Laika, Superhallo theater der zintuigen, Jules Tingles, Productions en zonen, Strange People, De Speling,… Zijn comedymosterd haalt hij als improspeler bij The Lunatics en FUS!.

credits: [email protected] – www.fusimprov.be – +32472 793 951 – www.facebook.com/fus.improv