What’s all the fuss about !?

What's all the fuss about!?

Op zaterdag 12 januari gaat dit door in LARF te Gent.

HOT FUS!?

Twee shows.

Show 1. Cut.Paste.Rewind.Vergroot. FUS! en haar acteurs als meesters van de techniek, maar het publiek drukt op PLAY! We spelen jouw biografische gevoelens en verhalen terug. Acteurs en muzikanten zetten met humor, gevoel en fantasie een thema in een ander licht. We bevragen, prikkelen en maken voelbaar wat er leeft onder het publiek. 

Bo Tuts, An Ghysels, Kim Van Gampelaere, Pieter Beck, Kevin Thoné, Peter Van Riet en Ake Arnouts spelen Cut.Paste.Rewind.Vergroot.

Show 2. Een geïmproviseerde show vol meanderende scènes. Bruggen bouwend tussen jouw suggestie en onze gedachtestroom. Seines dus.

Bart Bracke, Gilles Torfs, Koen Van Clooster, Mattias Goovaerts, Peter Van Riet en Pieter Beck spelen Seines.

Reserveer hieronder voor 5 euro uw plekje en kom af. U zult het zich niet beklagen.

Data & Deuren : zaterdagavond 12 januari. Om 20 uur, show start om 20.30 uur.

Waar? : Theater LARF, Warandestraat 13, 9000 Gent (vlakbij Station Gent-Dampoort).

FUS! speelt IN Antwerpen

Elke 3de woensdag kan u naar de FUS! Improcomedy Night , dit van 20 u. tot 22 u. in de Foyer in ’t Werkhuys. Dat is in de Zegelstraat 13 te 2140 Antwerpen. Deuren openen om 19.50 uur, ervoor kan je iets drinken of eten in Het Kaffee van ’t Werkhuys.

Het duurt 2 x 45 minuten . Kom meer te weten op onze facebook pagina welke show er speelt . Mogelijke shows zijn de Comedy Impro Show, De Klap, Kleine Ergernissen, Het Woord, Musical(achtig), Seines .

credits: fus! speelhuis.