Improvisatietheater 1

Improvisatie-theater voor speelvogels

Vogels leren ook vliegen door te wieken met hun vleugels.

Speelsheid

Ga op in de basisprincipes van impro. Geef jezelf een uitdaging! Verzot jezelf! En vooral : speel ! In deze 10-delige woensdagavondreeks voor beginners ervaren we de basisbeginselen van dit improvisatietheater. Speelsheid en spelplezier, falen in stijl, spontaniteit, positiviteit en samenwerking staan centraal. Door groepsoefeningen maken we ter plekke verhaal, personages, relaties & dialogen, decor en emotie aan. Impro! Het brengt je in een flow en zet je zintuigen op scherp. En de humor? Die volgt vanzelf!

Praktische info

Je volgt de lessen bij Dorien Vanlerberghe & Pieter Beck.

Pieter belandde na het kijken van Buiten de Zone & Onvoorziene Omstandigheden in een lokaal waar improvisatietheater werd gespeeld. Vele minder toevallige stages volgden na dit toeval. Dit bij o.a. The Loose Moose Theatre Company, Improv Olympic, en Wisper. Hij speelt bij de improv-groepen Caque, FUS! en het Europees ImpovisatietheaterNetwerk Ohana – The European Improvisers Project. Daarnaast ontwikkelt hij ook al eens een format voor een impro-show en is hij Contactclown bij mensen met dementie bij Contactclowns in de Zorg.

Dorien is afkomstig uit Merksem en uiteindelijk in city center Antwerpen beland. 9 jaar ervaring in improvisatietheater, sinds 7 jaar beste vriend van Sinterklaas, waardoor ze in Spanje zich is gaan omscholen tot clown bij Bont’s international clownsschool. Ze verdiepte zich in clownerie bij Tom Roos, Ton Kurstjens en is reeds 3 jaar werkend bij de Cliniclowns. Zij speelt en geeft improvisatietheater bij FUS! En een extra liefde voor meespeeltheater bij kinderen.

Tarief : € 140 / € 130 (Open Doek Lid) / € 115 (-18, werkzoekend,…)

Waar? : CC Berchem, Driekoningenstraat 126, 2600 Antwerpen

Lesdata : 10 woensdagavonden van 19.30 uur tot 22 uur op 20/1, 27/1, 10/2, 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 21/4, 28/4, 5/5

credits: fus!