Impromusical

EVEryone can sing

Let’s do musical!

MUSICAL

Volgde je al een basiscursus & gevorderden reeks of ben je al 1 à 2 jaar bezig met improvisatietheater. Heeft het improvirus je stevig te pakken? Ben je Tim (dan zeker!)? Schrijf je dan in voor deze improvisatietheaterreeks. 

Longform geïmproviseerde musicals zijn intens vrolijk! Als je al houdt van longform en je hebt zin om te zingen en choreo’s ter plekke erbij te fantaseren. Dan kan je via deze workshop verder groeien op die vlakken , maar ook zullen we kijken naar liedstructuren, zingen in grote groep, en hoe dit te doen binnen een longform narratief.

In de impro-arena hangen we vervolgens de musicalster uit. Er is dus een toonmoment op de FUS! Improcomedy Night op 18 december.

Wordt gegeven door Bart Bracke van Caque & FUS! en Peter Van Riet van FUS! en van Peter Van Riet.

copyright foto : Andrej Van Berlo & Stefanie Quequin.

Praktische info

WieIsBartBracke? Bart speelt al jaren geïmproviseerd theater bij Caque en FUS!. Zo ontdekte hij z’n voorliefde voor geïmproviseerd gezang. Hij volgde daarom niet voor niks workshops bij mensen die daar even hard door gebeten zijn : o.a. Katy Schutte, Phil Lunn, Tom Tollenaere, Heather Urquart… De stembanden van Bart manifesteren zich momenteel verder in een singer-songwriter-project Mood Point (www.moodpoint.be). De noot was blijkbaar hoog.

WieIsPeterVanRiet? Aan Peter’s vingers kleeft meestal een piano. Peter Van Riet vindt alles stresserend en te vermoeiend, dus is hij maar impropianist geworden. Naast FUS! en Caque, speelden z’n handen ook al bij De BoterBrigadeDona UrsuBill Barberis InspinazieImprorlando. Ah ja, hij componeert en arrangeert ook muziek en geeft les aan de Academie.

Info/inschrijven? via inschrijfknop hieronder of via [email protected] (check uw spam-folder).

Tarief? 95 euro.

Waar? ’t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen

Wanneer? Vijf woensdagavonden 6/11, 13/11, 27/11, 4/12, 11/12 van 19.30 uur tot 22.30 uur + toonmoment op FUS! Improcomedy Night op 18 december.

credits: pieter beck – [email protected] – +32472 793 951 – www.linkedin.com/in/pieterbeck – www.facebook.com/fus.improv