Impronight ’t Werkhuys

FUS! Improcomedy night

Wij spelen de FUS! Improcomedy ShowS. Lijf-ig en met pak aan. Scènes uit de duim gezogen. Het podium wordt een poel van emotie, drama en comedy! Gratis en goed, en U geeft wat wij willen in de hoed. 

KOM zien

Hoera, halleluja, alhamdulillah ! Fuck the cola , fuck the pizza , all I want is Fucked Up Shit !

Een bende spontane niet afgeschoten enthousiaste wolvinnen en wolven spelen de FUS! Improcomedy Shows. Dat belooft spontaan uit de duim gezogen theater. Soms aandoenlijk, meestal heet en altijd gesmeten. Het podium wordt een poel van emotie, drama en comedy! Kortom improvisatietheater! Uw suggesties, ons spel. Mag het wat meer zijn? …Op onze fus! facebook pagina ziet u welke show er speelt : Tong Kwijt , Comedy Impro Show , De Klap , Kleine Ergernissen , Het Woord , Musical(achtig) of Seines. (2 x 45 min.)

Onze shows zijn gratis & komen kijken is sexy. Gewillig de inhoud van uw portemonnee achterlaten of een gulle gift op onze rekening… is zwijmelen!

Dag & uur: 3de woensdag v/d maand van 20 uur tot 22 uur, 15/9/2021, 20/10/2021, 17/11/2021, 15/12/2021. Ervoor kan je iets drinken of eten in Het Kaffee van ’t Werkhuys.

Plaats: ’t Werkhuys (in de Foyer), Zegelstraat 13 te 2140 Antwerpen. 

Corona?

Het CORONA-beleid wordt nog toegevoegd later…

Voorlopig – Het dragen van mondmaskers is verplicht in het hele gebouw van ’t Werkhuys.

Optie 1 – U komt vroeger en je drinkt/eet nog iets in ’t Kaffee of op het binnenterras – zie www.werkhuys.be/t-kaffee . Ga binnen langs de deur die naar ’t Kaffee gaat. Ontsmet uw handen bij binnenkomst (zie staander). Je draagt een mondmasker. U begeeft zich pas om 20.15 uur naar de Foyer. Volg de signalisatie en de looplijnen. Hou bij het aanschuiven 1,5 meter afstand. Een persoon per groep bestelt drank. Het drankje kan je meenemen naar de Foyer, maar alles wordt nadien teruggebracht door de persoon die bestelde aan de bar.

Optie 2 – U komt voor de show in de Foyer. De toegang naar de zalen is via de ijzeren poort (volg de pijlen en hou je aan de richting). De poort staat open, je ontsmet je handen bij binnenkomst. (zie staander). Je draagt een mondmasker.  Hou bij het aanschuiven 1,5 meter afstand. 

Je geeft je contactgegevens door op voorhand bij inschrijving/reservatie voor de show of je noteert deze op de aanwezige lijst. Deze gegevens worden 4 weken bij gehouden en dan vernietigd. Geef aan of u risicopatiënt bent of deel uitmaakt van een risicogroep.

Bij binnenkomst in de Foyer wordt u op 1,5 meter afstand gezeten van andere toeschouwer(bubbel)s. Dit door onze nog gemaskerde improvisatoren die het protocol Corona bewaken. Het mondmasker wordt opgehouden.

Reserveer best, want bij teveel toeschouwers wordt u verzocht om de zaal niet te betreden en ofwel ’t Werkhuys te verlaten ofwel in Het Kaffee iets te drinken.

credits: fus!